Leaseplan blaast beursgang af

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Beursgang Leaseplan weer afgeblazen. (Foto: Leaseplan)

Leasemaatschappij Leaseplan ziet af van de voorgenomen beursgang, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens het bedrijf vinden aandeelhouders de huidige marktomstandigheden te slecht en onzeker om het bedrijf nu naar de beurs te brengen.

Lees ook het artikel ‘Verwachte restwaarde diesels belemmert beursgang Leaseplan’

Het is voor de tweede keer dit jaar dat Leaseplan beslist om de beursgang uit te stellen. Als alles volgens de voorgenomen plannen was verlopen, was het bedrijf deze of volgende maand aan de beurs genoteerd. Eerder deze maand werd de waarde van het leasebedrijf nog op 7,5 miljard euro geschat, meldt persbureau Bloomberg. Leaseplan is om reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Leaseplan blaast beursgang af | Automotive Online

Leaseplan blaast beursgang af

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
• Laatste update:
Beursgang Leaseplan weer afgeblazen. (Foto: Leaseplan)

Leasemaatschappij Leaseplan ziet af van de voorgenomen beursgang, zo meldt het bedrijf in een persbericht. Volgens het bedrijf vinden aandeelhouders de huidige marktomstandigheden te slecht en onzeker om het bedrijf nu naar de beurs te brengen.

Lees ook het artikel ‘Verwachte restwaarde diesels belemmert beursgang Leaseplan’

Het is voor de tweede keer dit jaar dat Leaseplan beslist om de beursgang uit te stellen. Als alles volgens de voorgenomen plannen was verlopen, was het bedrijf deze of volgende maand aan de beurs genoteerd. Eerder deze maand werd de waarde van het leasebedrijf nog op 7,5 miljard euro geschat, meldt persbureau Bloomberg. Leaseplan is om reactie gevraagd.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.