VZR wint hoger beroep zaak afkoopsom leaseauto

Steven Don Steven Don
VZR wint hoger beroep zaak afkoopsom

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Dit VZR arrest is van dubbel belang (“tweezijdig” dus); het is nu duidelijk dat een werknemer niet zomaar een geclaimde “afkoopvergoeding” hoeft te accepteren, maar ook het belang voor werkgevers (leaseklanten) is dat nu vaststaat dat een claim echt solide moet worden onderbouwd. Degene die daar zelf moeite mee heeft kan de hulp inroepen van een fleet en lease adviseur.

VZR wint hoger beroep zaak afkoopsom leaseauto | Automotive Online

VZR wint hoger beroep zaak afkoopsom leaseauto

Martijn Roede Martijn Roede
VZR wint hoger beroep zaak afkoopsom

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Roel Hindriks

    Dit VZR arrest is van dubbel belang (“tweezijdig” dus); het is nu duidelijk dat een werknemer niet zomaar een geclaimde “afkoopvergoeding” hoeft te accepteren, maar ook het belang voor werkgevers (leaseklanten) is dat nu vaststaat dat een claim echt solide moet worden onderbouwd. Degene die daar zelf moeite mee heeft kan de hulp inroepen van een fleet en lease adviseur.