Van Dorst levert 250 Suzuki’s aan ING CL

Redactie Redactie
• Laatste update:

ING heeft de auto`s, die bedoeld zijn voor de rental vloot, rechtstreeks gekocht bij de importeur. De Van Dorst Autogroep, die jaarlijks zelf 700 nieuwe Suzuki`s verkoopt, doet alleen de aflevering van deze 250 extra Suzuki`s. “Wij verzorgen het rijklaar maken, de kentekens en leverden de auto`s aan tien vestigingen van ING Rental Services in Nederland”, aldus Ton Snijers, vestigingsmanager van Van Dorp in Breda.
De afleveringen zijn al begin dit jaar gestart. De laatste auto`s levert Van Dorst af in week 45. Welke korting ING Car Lease voor de bulk-partij bedongen heeft, maken de bedrijven niet bekend.

Vorige week maakte ING Car Lease al bekend 75 Lancia`s Ypsilon te hebben aangeschaft voor de verhuurvloot.

Van Dorst levert 250 Suzuki’s aan ING CL | Automotive Online

Van Dorst levert 250 Suzuki’s aan ING CL

Redactie Redactie
• Laatste update:

ING heeft de auto`s, die bedoeld zijn voor de rental vloot, rechtstreeks gekocht bij de importeur. De Van Dorst Autogroep, die jaarlijks zelf 700 nieuwe Suzuki`s verkoopt, doet alleen de aflevering van deze 250 extra Suzuki`s. “Wij verzorgen het rijklaar maken, de kentekens en leverden de auto`s aan tien vestigingen van ING Rental Services in Nederland”, aldus Ton Snijers, vestigingsmanager van Van Dorp in Breda.
De afleveringen zijn al begin dit jaar gestart. De laatste auto`s levert Van Dorst af in week 45. Welke korting ING Car Lease voor de bulk-partij bedongen heeft, maken de bedrijven niet bekend.

Vorige week maakte ING Car Lease al bekend 75 Lancia`s Ypsilon te hebben aangeschaft voor de verhuurvloot.