Gratis EV testen bij ALD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wagenparkbeheerders die interesse hebben kunnen zich aanmelden; toewijzing gebeurt op basis van beschikbaarheid. Als tegenprestatie wordt de gebruikers gevraagd mee te werken aan een evaluatieonderzoek. Daarin worden verschillende facetten van het gebruik onderzocht, zoals waar en wanneer het voertuig wordt ingezet, het omgaan met de actieradius, het opladen en het dagelijks gebruiksgemak. “Wij geloven in EV als onderdeel van Multi-mobiliteit”, licht commercieel directeur René de Jong van ALD Automotive het initiatief toe.
“We hebben ook al leaseklanten die EV’s inzetten in hun wagenpark en dat gaat prima. Maar in het algemeen is er nog veel onzekerheid rond elektrisch rijden, bijvoorbeeld over de prestatie van de batterijen.”

Volgens ALD is zelf testen voor bedrijven de beste manier om te bepalen of elektrisch rijden een goede optie is. “Die mogelijkheid bieden we nu, zonder dat de gebruiker direct vastzit aan een leasecontract”, aldus De Jong.

Bedrijven die de anderhalve week huur te kort vinden kunnen de huurperiode eventueel verlengen. Hiervoor moet dan wel een vergoeding worden betaald.

De Jong denkt dat dit jaar zo’n 50 tot 60 bedrijven van het aanbod gebruik zullen maken. Er is volgens hem geen harde doelstelling over het aantal nieuwe EV-contracten of klanten die het initiatief het ALD moet opleveren. “Natuurlijk hebben we graag nieuwe klanten, maar het is ook een manier om bestaande klanten kennis te laten maken met alle nieuwe mogelijkheden van vervoer die we bieden. De eerste reacties zijn in elk geval positief.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gratis EV testen bij ALD | Automotive Online

Gratis EV testen bij ALD

Redactie Redactie
• Laatste update:

Wagenparkbeheerders die interesse hebben kunnen zich aanmelden; toewijzing gebeurt op basis van beschikbaarheid. Als tegenprestatie wordt de gebruikers gevraagd mee te werken aan een evaluatieonderzoek. Daarin worden verschillende facetten van het gebruik onderzocht, zoals waar en wanneer het voertuig wordt ingezet, het omgaan met de actieradius, het opladen en het dagelijks gebruiksgemak. “Wij geloven in EV als onderdeel van Multi-mobiliteit”, licht commercieel directeur René de Jong van ALD Automotive het initiatief toe.
“We hebben ook al leaseklanten die EV’s inzetten in hun wagenpark en dat gaat prima. Maar in het algemeen is er nog veel onzekerheid rond elektrisch rijden, bijvoorbeeld over de prestatie van de batterijen.”

Volgens ALD is zelf testen voor bedrijven de beste manier om te bepalen of elektrisch rijden een goede optie is. “Die mogelijkheid bieden we nu, zonder dat de gebruiker direct vastzit aan een leasecontract”, aldus De Jong.

Bedrijven die de anderhalve week huur te kort vinden kunnen de huurperiode eventueel verlengen. Hiervoor moet dan wel een vergoeding worden betaald.

De Jong denkt dat dit jaar zo’n 50 tot 60 bedrijven van het aanbod gebruik zullen maken. Er is volgens hem geen harde doelstelling over het aantal nieuwe EV-contracten of klanten die het initiatief het ALD moet opleveren. “Natuurlijk hebben we graag nieuwe klanten, maar het is ook een manier om bestaande klanten kennis te laten maken met alle nieuwe mogelijkheden van vervoer die we bieden. De eerste reacties zijn in elk geval positief.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.