Fleetport in zee met Koopman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Poolbeheer is een nevenactiviteit van logistiek bedrijf Koopman Automotive Solutions in Born. “Door ons aan te sluiten bij Fleetport.nl vergroten we ons bereik”, aldus general manager David Huijbrechts van Koopman. “We kunnen de auto’s die via Fleetport.nl worden aangemeld door heel Nederland innemen en in behandeling nemen.”
Martin Koordes, samen met Pieter Jongenotter directeur-eigenaar van Fleetport.nl, ziet ook voordelen voor hun bedrijf. “Koopman is een aanwinst voor ons netwerk aangezien we vooral schadebedrijven hebben onder onze vestigingen. Het was voorheen een concurrent van ons, maar door de samenwerking staan we sterker. En door de ligging van het bedrijf, bij de grenzen van Duitsland en België, kunnen we in de toekomst onze diensten ook over de grens aanbieden. Dat zou voor een aantal multinationals die wij als klant hebben een welkome aanvulling zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Fleetport in zee met Koopman | Automotive Online

Fleetport in zee met Koopman

Redactie Redactie
• Laatste update:

Poolbeheer is een nevenactiviteit van logistiek bedrijf Koopman Automotive Solutions in Born. “Door ons aan te sluiten bij Fleetport.nl vergroten we ons bereik”, aldus general manager David Huijbrechts van Koopman. “We kunnen de auto’s die via Fleetport.nl worden aangemeld door heel Nederland innemen en in behandeling nemen.”
Martin Koordes, samen met Pieter Jongenotter directeur-eigenaar van Fleetport.nl, ziet ook voordelen voor hun bedrijf. “Koopman is een aanwinst voor ons netwerk aangezien we vooral schadebedrijven hebben onder onze vestigingen. Het was voorheen een concurrent van ons, maar door de samenwerking staan we sterker. En door de ligging van het bedrijf, bij de grenzen van Duitsland en België, kunnen we in de toekomst onze diensten ook over de grens aanbieden. Dat zou voor een aantal multinationals die wij als klant hebben een welkome aanvulling zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.