Friesland Bank en Strix Lease samen in FB Lease

Redactie Redactie
• Laatste update:

De uitvoering van de autoleasecontracten ligt volledig in handen van Strix Lease Service. "De toegevoegde waarde van FB Lease schuilt in het gegeven dat wij samen met de ondernemer kijken naar het complete pakket aan financiële diensten in plaats van alleen naar het leasepakket", stelt Saskia Noteboom, woordvoerster bij Friesland Bank. Voor Strix Lease nemen met deze samenwerking de kansen op de zakelijke markt toe. "De strategische samenwerking met Friesland Bank opent voor ons nieuwe deuren", zegt Norbert Karthaus, directeur van Strix Lease Service.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.