Dertien faillissementen in januari 2017

Steven Don Steven Don
Faillissementen autobranche oktober 2019

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  Onder Care vallen wat meer bedrijven dan de genoemde. Derhalve lijkt mij het aantal faillisementen niet correct!

 • Redactie

  Care is één bedrijf is, met een groot aantal vestigingen. Dus het gaat om één bedrijf dat failliet is. Er zijn enkele uitzonderingen. Zo is Care Almere BV een aparte entiteit omdat dit een joint venture is met enkele dealerbedrijven. Deze joint venture is een aparte BV. Maar zoals gezegd, dit is een uitzondering.

Dertien faillissementen in januari 2017 | Automotive Online

Dertien faillissementen in januari 2017

Martijn Roede Martijn Roede
Faillissementen autobranche oktober 2019

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

 • H. Warmenhoven

  Onder Care vallen wat meer bedrijven dan de genoemde. Derhalve lijkt mij het aantal faillisementen niet correct!

 • Redactie

  Care is één bedrijf is, met een groot aantal vestigingen. Dus het gaat om één bedrijf dat failliet is. Er zijn enkele uitzonderingen. Zo is Care Almere BV een aparte entiteit omdat dit een joint venture is met enkele dealerbedrijven. Deze joint venture is een aparte BV. Maar zoals gezegd, dit is een uitzondering.