Toyota: oud nikkel in nieuwe accu’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Teruggewonnen nikkel werd al gebruikt als ruw materiaal voor de productie van roestvrij staal. Nu kan hoogwaardig nikkel uit de Nikkel-Metaalhydride (NiMH) batterijpakketten van de Toyota full hybrid modellen voor een gelijkwaardige toepassing worden hergebruikt, aldus de fabrikant.

Het procedé wordt nu ingevoerd in Japan en zal later in de rest van de wereld worden geïntroduceerd.

Toyota: oud nikkel in nieuwe accu’s | Automotive Online

Toyota: oud nikkel in nieuwe accu’s

Redactie Redactie
• Laatste update:

Teruggewonnen nikkel werd al gebruikt als ruw materiaal voor de productie van roestvrij staal. Nu kan hoogwaardig nikkel uit de Nikkel-Metaalhydride (NiMH) batterijpakketten van de Toyota full hybrid modellen voor een gelijkwaardige toepassing worden hergebruikt, aldus de fabrikant.

Het procedé wordt nu ingevoerd in Japan en zal later in de rest van de wereld worden geïntroduceerd.