DCDW Podcast 249 | Wesley de Kruijff van Anyways

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: DCDW

Wesley de Kruijff: ‘Het belangrijkste vind ik dat ik vader ben van twee dochters. Daarnaast ben ik iemand die altijd dingen ziet die beter of anders kunnen. Dat is soms toch wel vervelend. Het is een beetje een mix tussen het kijken naar hoe je de eerste stap kunt zetten en tot verbeteringen kunt komen. Dat heb ik ook in mijn tijd bij ASR toegepast. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er steeds beter mee leer te leven al blijft het altijd wel een dingetje.’

Carrière 

‘Ik heb super veel geleerd in de tijden dat ik met Mark Joosten en Marijn Pijnenborg heb mogen werken. Ik heb ze leren kennen in de tijd dat ze met Funda bezig waren. Destijds werkte ik bij een internet uitgeverij in Amsterdam en was bezig met platformen als Zorgkiezer.nl. Ik heb toen een project voor ze gedaan bij Funda en precies toen het project was afgerond, gingen zij weg bij Funda en startten zij met Zomoto. Dat was een occasion platform waarbij ze zich richten op de koper in plaats van de verkoper. Via Zomotex zeiden we bijvoorbeeld dat een auto van 10.000 euro maar 8.000 euro waard was omdat er zoveel te koop stonden. Je merkte alleen wel dat de markt er destijds nog niet klaar voor was. Na verloop van tijd werd deze naam verschillende keren veranderd en besloten we Auto.nl op te zetten. Momenteel ben ik Founder & CEO bij Anyways.’

Anyways

‘Wij geloven dat door gebruik te maken van wat er al is, een cultuur van waardering ontstaat. Daarom gebruiken we auto’s die momenteel stil staan ​​op parkeerplaatsen van dealers, en stellen we deze voor iedereen beschikbaar via onze auto-abonnementen. Op Anyways bestel je een auto die bij je past met een all-in abonnement volledig online en krijg je deze binnen 72 uur voor je deur afgeleverd. Met onze all-in maandelijkse vergoeding zijn klanten volledig gedekt en onderhouden. Flexibiliteit is bij ons belangrijk, je kunt de auto op ieder moment annuleren.’

https://www.dcdw.nl/podcast/wesley-de-kruijff-van-anyways/