Getac lanceert virtuele tentoonstelling met 3D-ervaring voor de auto-industrie

Romy Wielinga Romy Wielinga
• Laatste update:
Beeld: Getac
Registreer nu voor deelname aan Getac’s Live Webinar “Embracing Technological Change Throughout The Automotive Value Chain” die op woensdag 24 november 2021 plaats zal vinden om 10:00.

Getac biedt een breed scala aan oplossingen voor de hele waardeketen van de auto-industrie: van onderzoek en ontwikkeling (R&D) tot productie, tot aftersales. Bezoekers van de virtuele tentoonstelling kunnen nu voor het eerst in de digitale showroom zien hoe het Getac-autopakket al deze aspecten samenbrengt.

Volgens Frost & Sullivand zijn de investeringen in deze sector aangewakkerd als gevolg van COVID-19 waardoor er snel gedigitaliseerd werd om de negatieve gevolgen te beperken voor de wereldwijde aftermarket van de automobielsector.

Met Getac’s aftermarket-oplossing kunnen autodealers het gebruik van papier overbodig maken door het inspectieproces te digitaliseren waarbij consumenten tegelijkertijd een eenvoudig te begrijpen EVHC-rapport (Electronic Vehicle Health Check) ontvangen. De intuïtieve interface biedt daarnaast nauwkeurige indicaties van prijs en tijd, waardoor de consument sneller een beslissing kan nemen en de efficiëntie van de dealer verhoogd wordt. Door digitaal te werken, kunnen dealers bovendien reparatiegegevens met foto’s en video’s registreren en de voertuighistoriek eenvoudig vastleggen, opslaan en opvragen. Het is bewezen dat het gebruik van deze oplossing een toename van de inkomsten uit onderdelen en de factureerbare arbeid tot gevolg heeft, wat gemiddeld US$35 extra oplevert per reparatieopdracht.

Russell Younghusband, internationaal directeur Automobiele Industrie bij de Getac Technology Corporation, benadrukt: “Voor het eerst kunnen bezoekers deze oplossingen uit de eerste hand zien dankzij de virtuele tentoonstelling. Het platform toont hoe Getac’s hardware- en softwaretechnologie voor de auto-industrie een slimmere aanpak in de gehele waardeketen van de auto-industrie mogelijk maakt. Hiermee worden fabrikanten van originele apparatuur voor de auto-industrie (OEM’s) en hun dealers in staat gesteld processen te stroomlijnen en de productiviteit en efficiëntie te verhogen.”

De virtuele tentoonstelling is beschikbaar voor diverse toepassingen in de automobielsector, waaronder:

  • Aftersales en werkplaatswerkzaamheden – Voorkom tijdverspilling en verlaag de kosten van werkplaatswerkzaamheden door hardware- en softwareoplossingen te gebruiken die de belangrijkste processen in de werkplaats afhandelen.
  • Autoproductie – Ervaar hoe Getac-apparaten rechtstreeks verbinding maken met een breed scala aan machines en sensoren op de assemblagelijn, zodat fabrikanten inspecties kunnen uitvoeren, tests kunnen afnemen en technische gegevens kunnen verzamelen.
  • R&D en engineering – Ontdek hoe de apparaten van Getac bestand zijn tegen laboratoriumomstandigheden en praktijkomgevingen en fabrikanten helpen de nieuwste voertuigen op de weg te krijgen.
Bezoek nu Getac’s virtuele tentoonstelling voor de auto-industrie en bekijk de robuuste apparaten in 3D.

Over Getac

Getac Technology Corporation werd in 1989 opgericht als een joint venture met GE Aerospace voor de levering van elektronische defensieproducten. Vandaag de dag omvat Getacs zakelijke dekking robuuste notebooks en robuuste tablet-pc’s niet alleen voor het leger, maar ook voor de auto- en procesindustrie, de politie, brandweer, nutsbedrijven, productie, transport, en logistiek. Meer informatie: http://www.getac.com. Neem deel aan Getac’s Industry blog of volg het bedrijf op LinkedIn, YouTube, Facebook en Twitter.