Ga jij met Harley-Davidson op one hell of a ride?

Romy Wielinga Romy Wielinga

Harley-Davidson  Motor Company is al ruim 110 jaar dé referentie voor puur plezier op de weg. Vrijheid, kwaliteit, rebelsheid, innovatie, ze hebben het allemaal. Het hart van het merk wordt volgens Harley-Davidson gevormd door de dealers. Het is hun taak om het merk naar de rijders, stakeholders en andere betrokkenen te vertegenwoordigen.

Dus ben jij een geboren ondernemer met een ronkende track record die wil en kan investeren in een van ‘s werelds meest toonaangevende merken? Gaat jouw tikker in overdrive bij het starten van een motor en heb je een netwerk en visie om u tegen te zeggen? Dan ben jij misschien wel de real deal(er) die ze zoeken. 

Ga dus snel naar www.harley-davidson.com om meer te lezen over de vacature, dan word jij misschien wel het gezicht én het onbetwiste middelpunt van alle Harley-Davidson activiteiten in de regio.