De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

BERNARD VAN WALSEM (51) is aangesteld als directeur van Rema Tip Top. Van Walsem volgt Marco Aberson op, die begin dit jaar vertrok bij het bedrijf. Van Walsem is afkomstig van Intertruck.

TACO HOMAN is benoemd tot regional salesdirector north bij de automotive aftermarketdivisie van Gates. Homan werkt sinds 1998 bij de onderdelenfabrikant. Toyota- en Lexus-importeur Louwman & Parqui heeft.

Toyota- en Lexus-importeur Louwman & Parqui heeft WILLEM VERSCHUUR (49) benoemd tot nieuwe general manager marketing Toyota. Verschuur was bij Pon Automotive verantwoordelijk voor digital innovation, channel management en customer service.

REMCO VAN DER WEIDE (41) is de nieuwe financieel directeur van dealerholding Auto Palace Groep. Hij volgt er Cees Kruiper op. Van der Weide is afkomstig van Koops Furness, waar hij voor de truckdivisie werkte.

ARNO CLOOSTERMAN (51) is aangesteld als branchemanager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Robert van Almkerk op, die de functie korte tijd bekleedde. Cloosterman was directeur van de Autolease Alliance.

JOHN KRUIJSSEN vertrekt als algemeen directeur van Markeur. In maart begint hij als ceo van de Detailresult Groep, moeder van supermarktketens Dekamarkt en Dirk van den Broek.

RONALD DUBBELMAN volgt Maik Dielissen op als verkoopdirecteur bij Fiat Group Automobiles Nederland. Dubbelman werkt al een jaar op projectbasis voor de importeur.

JASPER STEFFENS (49) is de nieuwe retaildirecteur van Euromaster Nederland. Hij volgt Koen Buyst op, die verantwoordelijk wordt voor de retailactiviteiten in Europa. Steffens werkte hiervoor bij dataprovider A2SP.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

De carrousel | Automotive Online

De carrousel

Redactie Redactie
• Laatste update:

BERNARD VAN WALSEM (51) is aangesteld als directeur van Rema Tip Top. Van Walsem volgt Marco Aberson op, die begin dit jaar vertrok bij het bedrijf. Van Walsem is afkomstig van Intertruck.

TACO HOMAN is benoemd tot regional salesdirector north bij de automotive aftermarketdivisie van Gates. Homan werkt sinds 1998 bij de onderdelenfabrikant. Toyota- en Lexus-importeur Louwman & Parqui heeft.

Toyota- en Lexus-importeur Louwman & Parqui heeft WILLEM VERSCHUUR (49) benoemd tot nieuwe general manager marketing Toyota. Verschuur was bij Pon Automotive verantwoordelijk voor digital innovation, channel management en customer service.

REMCO VAN DER WEIDE (41) is de nieuwe financieel directeur van dealerholding Auto Palace Groep. Hij volgt er Cees Kruiper op. Van der Weide is afkomstig van Koops Furness, waar hij voor de truckdivisie werkte.

ARNO CLOOSTERMAN (51) is aangesteld als branchemanager Bovag Onafhankelijke Autobedrijven. Hij volgt Robert van Almkerk op, die de functie korte tijd bekleedde. Cloosterman was directeur van de Autolease Alliance.

JOHN KRUIJSSEN vertrekt als algemeen directeur van Markeur. In maart begint hij als ceo van de Detailresult Groep, moeder van supermarktketens Dekamarkt en Dirk van den Broek.

RONALD DUBBELMAN volgt Maik Dielissen op als verkoopdirecteur bij Fiat Group Automobiles Nederland. Dubbelman werkt al een jaar op projectbasis voor de importeur.

JASPER STEFFENS (49) is de nieuwe retaildirecteur van Euromaster Nederland. Hij volgt Koen Buyst op, die verantwoordelijk wordt voor de retailactiviteiten in Europa. Steffens werkte hiervoor bij dataprovider A2SP.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.