Ford start verhuurprogramma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zijn bedrijf heeft ook Renault en Peugeot als verhuurklant. “De dealers hebben de mogelijkheid om vervangend vervoer, lokale verhuur aan particulieren en het MKB, en fleetafspraken met leasemaatschappijen en fleetowners te maken.”

De verhuurapplicatie van CarWise wordt gekoppeld aan het dms van de dealer. René Roggen van Ford Nederland is blij met de overeenkomst: “We willen binnen drie jaar honderd FordRent uitgiftepunten operationeel te hebben, die jaarlijks enkele duizenden eigen huurauto’s exploiteren met een hoge omloopsnelheid.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford start verhuurprogramma | Automotive Online

Ford start verhuurprogramma

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zijn bedrijf heeft ook Renault en Peugeot als verhuurklant. “De dealers hebben de mogelijkheid om vervangend vervoer, lokale verhuur aan particulieren en het MKB, en fleetafspraken met leasemaatschappijen en fleetowners te maken.”

De verhuurapplicatie van CarWise wordt gekoppeld aan het dms van de dealer. René Roggen van Ford Nederland is blij met de overeenkomst: “We willen binnen drie jaar honderd FordRent uitgiftepunten operationeel te hebben, die jaarlijks enkele duizenden eigen huurauto’s exploiteren met een hoge omloopsnelheid.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.