WK-ziekte dreigt

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daarbij werd vooral verzuimd op het moment van de wedstrijd en in iets mindere mate de dag erna.

Bij de Bovag denkt voorlichter Mark van Dansik dat het in de autobranche niet zo’n vaart zal lopen. “In onze branche zijn de bedrijven relatief klein. Dus ik denk niet dat er veel meer ziekmeldingen zullen komen.”
Voorlichtster Inge Weel van Arboned is het daarmee eens. “Sociale controle speelt een grote rol bij het voorkomen van WK-verzuim”, zegt ze. Op de website van Arboned staan nog meer tips om een plotselinge uitbraak van Oranjekoorts te voorkomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.