Erkende reparateurs verenigen zich

Redactie Redactie
• Laatste update:

De voornaamste doelstelling van de vereniging is het vertegenwoordigen van de leden richting brancheorganisaties als Bovag en Cecra. Daarnaast wil de vereniging het begrip ‘Erkend Reparateur’ bekend maken bij de consument en de zakelijke markt.

Volgens de VMER worden erkende reparateurs stelselmatig tegengewerkt door traditionele partijen als dealers en importeurs. Dit zou bijvoorbeeld gebeuren tijdens de aanstellingsprocedures van stand-alone erkende reparateurs.

Het eerste wapenfeit van de pas opgerichte vereniging is de introductie van een eigen beeldmerk: onder de naam MES (‘Merk Erkende Service’) wordt het fenomeen erkend reparateur bij de consument onder de aandacht gebracht.

Voorzitter van de VMER is Cor Vaessen, erkend reparateur in Koreaanse merken. Hij laat weten dat ook erkende reparateurs die in de aanvraagperiode zitten welkom zijn bij de club.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.