BK: dit jaar 50% meer lpg-installaties

Redactie Redactie
• Laatste update:

Er wordt inmiddels gewerkt aan uitbreiding van de capaciteit. Mede daardoor verwacht BK-Gas dat in 2006 de verkoop van gasinstallaties zelfs met 50% zal stijgen. “We denken dat 18.000 ingebouwde gasinstallaties over 2006 haalbaar is”, aldus een woordvoerder.

De explosieve stijging is een direct gevolg van de opeenvolgende verhogingen van de benzineprijzen van het afgelopen jaar. “Bovendien is een mogelijke accijnsverhoging voor lpg definitief van de baan”, zegt BK-gas directeur Hans Verhoeven.

BK-Gas is samen met Vialle Alternative Systems actief met levering van gasinstallaties onder de naam gasFX.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.