Maes (Lathouwers) wordt groothandelaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maes gaat na vijftien jaar in de dealerwereld voor zichzelf beginnen, als groothandelaar in jong gebruikte auto’s. “Ik zie in de markt dat dealers moeite hebben om op een goede manier auto’s bij te kopen, dat gat in de markt wil ik gaan vullen.”

Maes heeft de Riva-groep warm gekregen als financier voor zijn bedrijf, waarvan de naam nog niet gekozen is. “Het is een plan waar ik al heel lang mee loop en nu moet het er maar eens van gaan komen.” Maes heeft in zijn dealerloopbaan veel zien veranderen, “Vooral die standards hebben het er allemaal niet beter op gemaakt. Mede daarom had ik ook behoefte om eens iets nieuws te gaan ondernemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Maes (Lathouwers) wordt groothandelaar | Automotive Online

Maes (Lathouwers) wordt groothandelaar

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maes gaat na vijftien jaar in de dealerwereld voor zichzelf beginnen, als groothandelaar in jong gebruikte auto’s. “Ik zie in de markt dat dealers moeite hebben om op een goede manier auto’s bij te kopen, dat gat in de markt wil ik gaan vullen.”

Maes heeft de Riva-groep warm gekregen als financier voor zijn bedrijf, waarvan de naam nog niet gekozen is. “Het is een plan waar ik al heel lang mee loop en nu moet het er maar eens van gaan komen.” Maes heeft in zijn dealerloopbaan veel zien veranderen, “Vooral die standards hebben het er allemaal niet beter op gemaakt. Mede daarom had ik ook behoefte om eens iets nieuws te gaan ondernemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.