Van der Straaten terug aan VW-front

Redactie Redactie
• Laatste update:

600 nieuwe auto’s per jaar) bestaat uit een VW/Audi-dealerbedrijf in Hengelo, VW-dealerbedrijven in Enschede en Almelo, servicevestigingen in Haaksbergen, Losser en Oldenzaal, twee schadebedrijven, een leasebedrijf (tweeduizend contracten) en een bedrijfswagen-ombouwcentrum.

Van der Straaten werd in de jaren tachtig eigenaar van het Groningse Volkswagen/Audi-bedrijf Century, dat hij van Pon kocht. In 2000 verkocht hij Century weer aan de importeur. “Ik vind het leuk om een bedrijf te ontwikkelen, in 2000 was ik er eigenlijk klaar.”

In de afgelopen jaren bleef Van der Straaten als eigenaar van een benzinestation, als mede-eigenaar van een bedrijfswagen-ombouwcentrum en als commissaris van een aantal dealerbedrijven zijdelings actief in de autowereld, maar hij zag in Huiskes-Kokkeler een interessante mogelijkheid om te investeren – en om een bedrijf door te ontwikkelen. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.”

Huiskes-Kokkeler werd de afgelopen jaren geleid door Jan Koopman van Dealer Groep Pon. Onder zijn leiding werd een groep voorheen afzonderlijk opererende Twentse dealerbedrijven aaneengesmeed. Vorig jaar werd Huiskes-Kokkeler Audi-dealer van het Jaar. Van der Straaten: “Er staat al een goede basis, maar er moet ook nog het nodige worden gedaan aan gebouwen, mensen en middelen. Het is een interessante investeringsmogelijkheid.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Van der Straaten terug aan VW-front | Automotive Online

Van der Straaten terug aan VW-front

Redactie Redactie
• Laatste update:

600 nieuwe auto’s per jaar) bestaat uit een VW/Audi-dealerbedrijf in Hengelo, VW-dealerbedrijven in Enschede en Almelo, servicevestigingen in Haaksbergen, Losser en Oldenzaal, twee schadebedrijven, een leasebedrijf (tweeduizend contracten) en een bedrijfswagen-ombouwcentrum.

Van der Straaten werd in de jaren tachtig eigenaar van het Groningse Volkswagen/Audi-bedrijf Century, dat hij van Pon kocht. In 2000 verkocht hij Century weer aan de importeur. “Ik vind het leuk om een bedrijf te ontwikkelen, in 2000 was ik er eigenlijk klaar.”

In de afgelopen jaren bleef Van der Straaten als eigenaar van een benzinestation, als mede-eigenaar van een bedrijfswagen-ombouwcentrum en als commissaris van een aantal dealerbedrijven zijdelings actief in de autowereld, maar hij zag in Huiskes-Kokkeler een interessante mogelijkheid om te investeren – en om een bedrijf door te ontwikkelen. “Het bloed kruipt waar het niet gaan kan.”

Huiskes-Kokkeler werd de afgelopen jaren geleid door Jan Koopman van Dealer Groep Pon. Onder zijn leiding werd een groep voorheen afzonderlijk opererende Twentse dealerbedrijven aaneengesmeed. Vorig jaar werd Huiskes-Kokkeler Audi-dealer van het Jaar. Van der Straaten: “Er staat al een goede basis, maar er moet ook nog het nodige worden gedaan aan gebouwen, mensen en middelen. Het is een interessante investeringsmogelijkheid.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.