Renault-specialisten verenigen zich

Redactie Redactie
• Laatste update:

Nederland kent een kleine honderd bij de Bovag ingeschreven autobedrijven die Renault-specialist zijn. De VSR streeft ernaar dat er zich hiervan 25 tot 30 aansluiten bij de vereniging.

Voorzitter van de nieuwe vereniging is Siem Kroonenburg, ondernemer te Zwaag. Hij zegt dat de kracht van zijn leden is dat de klant er zich nog klant kan voelen. “Juist in ons soort bedrijven kennen wij de klant nog bij naam.”

De activiteiten van de VSR worden gecoördineerd en ondersteund door ABC (Automotive Business Consultancy). Komend najaar zullen initiatieven worden ontwikkeld op het gebied van commercie en techniek. Maar: een gezonde no-nonsense bedrijfsvoering, waarbij de klant centraal staat, blijft het uitgangspunt, aldus de boreling.

Eerder werden er ook verenigingen opgezet voor erkende reparateurs of specialisten van Toyota, Peugeot, Volvo en Subaru.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.