Vrouwen-auto-site te koop

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volgens eigen opgave trekt automobiliste.nl tien- tot vijftienduizend bezoekers per maand. Om dat aantal te verhogen, moet er volgens initiatiefneemster Jacobien Beeker worden geïnvesteerd, reden waarom het volgens haar tijd is dat een grotere partij de site onder zijn hoede neemt. “Ik vind het jammer, maar als je in de marge blijft hangen, is ook frustrerend.”

Automobiliste.nl informeert o.m. over het kopen, verkopen en huren van een auto, en behandelt onderwerpen als het vervoeren van kinderen, pech, veiligheid, autonieuws en evenementen. De site leent zich volgens Beeker voor meerdere ‘inkomstenmodellen’. Zo zou het een geschikte plek zijn voor het aanbieden van nieuwe auto’s en occasions, maar Beeker ziet ook mogelijkheden voor het doen van marktonderzoek en het plaatsen van vacatures.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.