Leasecoöperatie gestart

Redactie Redactie
• Laatste update:

De coöperatie zal in verband met de afleverdrukte bij de dealers rond half januari volgend jaar operationeel zijn.

USL is een initiatief van Cees Dominicus en Frans van Osch, beiden vroeger als directeur actief bij een grote leasemaatschappij; zij zullen als bestuurders van de coöperatie optreden. CarWise Leasing Services (Almere) verzorgt het backoffice.

Bij USL verzorgt één centraal back-office de totale afhandeling doet – voor ieder lid onder diens eigen naam. Het resultaat voor de dealer is volgens USL een eigen off balance leaseactiviteit zonder de zorgen van een backoffice, investeringen, funding en personele bezetting.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.