Vakbeurzen botsen in 2006

Redactie Redactie
• Laatste update:

Maar veertig kilometer verderop, in het Autotron in Rosmalen, heeft Libema Expo Groep dan zijn Garagevak Zuid.
Bij Libema is beursorganisator Raymond Beukers niet blij met de overlappende data: “Ze hadden ons toch even kunnen bellen?” Maar in Hardenberg is beursorganisator Hetty Witzand niet van plan om rekening te houden met de planning van Libema.. “Moeten wij ons nu inhouden omdat Libema beurzen organiseert volgens ons concept?”

Beide partijen ontkennen dat er sprake is van een beurzen-oorlog. Van de andere kant zijn ze ook geen vrienden van elkaar. “In april of mei van dit jaar heb ik een mailtje gehad van Raymond Beukers van Libema”, vertelt Hetty Witzand. “Met de komst van de AutovakRAI wilde hij proberen om in 2005 samen te werken en gegevens uit te wisselen. Ik heb hem gezegd dat wij daar geen belang bij hebben.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.