Meeder GM-directeur Motorhuis

Redactie Redactie
• Laatste update:

Meeder was directeur van Het Motorhuis Leiden, waar nu ook R.F. Schut in de directie zit. Die zal zich overigens ook bezighouden met het opzetten van de centrale unit Business Service die namens alle GM-bedrijven van Het Motorhuis richting fleetowners en leasemaatschappijen gaat opereren. De veranderingen binnen Het Motorhuis zijn ingegeven door de recente overname van de Citroën-dealerbedrijven Hoogeveen in Haarlem en Beverwijk. A.P.N. Voordouw, tot voor kort directeur van Het Motorhuis Gouda, leidt nu deze Citroën-bedrijven. Hij is in Gouda opgevolgd door J.Th. Verhoeven, die Het Motorhuis in Hillegom leidde, waar D.M. van Tuijl directeur is geworden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.