Autotemp-vestigingen gered

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vervolgens werden zes van de zeven bedrijven gekocht door Rob Bloksma, voormalig eigenaar van de Nederlandse Radiateuren Fabriek (NRF), waar Autotemp tot 1994 onderdeel van uitmaakte. Inmiddels zijn alle vestigingen verkocht aan personeelsleden, de laatste handtekeningen zijn afgelopen zaterdag gezet.
“Alleen de vestiging in Alkmaar is, op verzoek van de medewerkers, overgenomen door Cartal Automotive”, vertelt Bloksma. De vestiging in Den Bosch was al verkocht aan Scholten Airco Service in Arnhem, dat een paar maanden eerder al de Nijmeegse Autotemp-vestiging had overgenomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Autotemp-vestigingen gered | Automotive Online

Autotemp-vestigingen gered

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vervolgens werden zes van de zeven bedrijven gekocht door Rob Bloksma, voormalig eigenaar van de Nederlandse Radiateuren Fabriek (NRF), waar Autotemp tot 1994 onderdeel van uitmaakte. Inmiddels zijn alle vestigingen verkocht aan personeelsleden, de laatste handtekeningen zijn afgelopen zaterdag gezet.
“Alleen de vestiging in Alkmaar is, op verzoek van de medewerkers, overgenomen door Cartal Automotive”, vertelt Bloksma. De vestiging in Den Bosch was al verkocht aan Scholten Airco Service in Arnhem, dat een paar maanden eerder al de Nijmeegse Autotemp-vestiging had overgenomen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.