Frank de Munck naar Kroymans

Redactie Redactie
• Laatste update:

Uit eigen gelederen neemt Pieter Gabriëls de functie van Olaf de Bruijn als directeur van B.V. Auto Import Maatschappij A.I.M. (Saab) over. Laatstgenoemde gaat aan de slag als vice president sales & marketing van Cadillac Europe.
Frank de Munck is aangetrokken als executive business advisor. Daarmee neemt hij de taken over van Bert Kreber, die Cadillac Europe gaat leiden. De strategische uitbouw van Kroymans Corporation in Europa valt onder de taken van De Munck. Hij is als algemeen directeur dertien jaar in dienst geweest bij Louwman & Parqui. Daarnaast bekleedt De Munck diverse nevenfuncties bij onder meer Auto Recycling Nederland, de RAI Vereniging en Stichting RDC Datacentrum.
Het segment waarin Cadillac opereert is in Europa 400 tot 450 duizend auto’s groot. Het marktaandeel van het luxemerk bedraagt op dit moment 1,5 tot 2 procent. Kroymans wil dat binnen vijf jaar verdubbelen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.