Dickmann aan het dealerfront

Redactie Redactie
• Laatste update:

Grofweg zegt Dickmann de dealers op twee gebieden te kunnen helpen: algemeen beleid en marketing. Hij stelt dat de individuele dealer het niet makkelijk heeft: “Zowel de nieuwe distributieregels als de dalende markt zetten de winstgevendheid danig onder druk. De fabrikanten hebben de touwtjes meer dan ooit in handen. Het ontbreekt het individuele dealerbedrijf dan ook steeds meer aan onderscheidend vermogen en ruimte voor creatief ondernemerschap. Juist daar wil ik met DealerSupportNet een rol te spelen.” Daar is volgens Dickmann ook behoefte aan omdat menig importeur de dealerondersteuning niet bovenaan zijn prioriteitenlijstje heeft staan. “Ik schat dat ze de laatste jaren al een derde van hun diensten hebben afgebouwd, met name op het gebied van de persoonlijke ondersteuning en advisering van de dealer.”
Zie Automotive 2 (verschijnt morgen) voor een interview met Clem Dickmann.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.