Oktobermarkt goed, Renault terug aan kop

Redactie Redactie
• Laatste update:

Door dit resultaat mag tegelijkertijd verwacht worden dat het jaar eindigt rond de 500.000 eenheden. Temeer omdat de vrees voor prijsstijgingen en de aflopende overheidspremies op schoon en zuinig nog menig twijfelaar alsnog over de streep zullen trekken. Saillant detail is verder dat Renault weer terug aan kop staat. De afstand tot nummer twee (Opel) bedraagt 132 stuks. Dat belooft wat voor de komende twee maanden.

MONTI-CONGRES, 7 november, Nijkerk
Schrijf in via de button hieronder

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.