Transavia-directeur gaat RAI leiden

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hij volgt Fred Minken op, die de RAI Groep 1 augustus verlaat. Minken maakte begin dit jaar bekend dat hij vervroegd met pensioen zou gaan.
Met de komst van een nieuwe directeur in zicht, publiceerde de RAI Groep deze week zijn jaarcijfers. Daarin werd bekendgemaakt dat de groep vorig jaar een verlies leed van bijna zestien miljoen euro. Dit resultaat is overigens negatiever dan het operationele resultaat rechtvaardigt: de verliezen over een aantal activiteiten – catering, uitbreidingsplannen – werden versneld afgeschreven.
Minken werkte 24 jaar bij de RAI, waarvan de laatste achttien jaar als algemeen directeur. Hij wordt gezien als geestelijk vader van RDC Datacentrum, en onder zijn leiding werden onder meer het management van het MECC overgenomen en beursorganisatie-kantoren geopend in Engeland en Zuid-Afrika.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.