ASN wil 20% gestuurde schade

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We moeten toe naar een hardere vorm van franchising, waarbij we strategische en organisatorische zaken als IT, reclame, inkoop, verkoop en marketing sterker zullen centraliseren.” Dat betekent ook dat er anderhalf tot twee miljoen gulden geïnvesteerd zal worden in de centrale organisatie in Hillegom.
Er zijn momenteel 43 ASN-vestigingen, terwijl de zusterorganisaties Truck Service Nederland en Quick Repair Nederland (snel schadeherstel) er tien respectievelijk acht hebben. In de komende vijf jaar moeten die getallen 65, 20 en 16 worden. In diezelfde periode verwacht Lammerts het marktaandeel van ASN Groep in de gestuurde schadestroom (fors) te verhogen, van acht naar twintig procent.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.