Innovam van 320 naar 280 fte

Redactie Redactie
• Laatste update:

Begin volgend jaar wordt de definitieve samenstelling van de directie bekend.
Innovam splitste zijn activiteiten enkele jaren geleden op in vier werkmaatschappijen: Innotech (de traditionele technische opleidingen), Innoflex (detachering), Cardano (sales- en managementopleidingen, onderzoek en advisering) en het Innovam Branchekwalificatie-instituut (examinatie). Iedere werkmaatschappij kreeg zijn eigen directie. De groei van de diverse activiteiten viel echter tegen en het opleidingsinstituut dook in de rode cijfers. In dat licht moet de huidige reorganisatie worden bezien. Innoflex zal worden verkocht, de drie overgebleven werkmaatschappijen worden ‘bedrijfsonderdelen’ die direct onder de Innovam-directie komen te vallen. Om het contact met de markt te verbeteren, wordt er bovendien een ‘client service center’ opgezet dat als één loket voor de diverse activiteiten zal functioneren.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.