Nieuwe hulpdienst voor automobilisten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Aldus de initiatiefnemers van 0800-autoschade, die zeggen dat ze zich vooral richten op mensen met een WA- of WA+-polis, ofwel de groep van ca. 700 duizend automobilisten die jaarlijks zelf de gevolgen van autoschade oplossen. Directeur Mark de Vos – eerder o.m. manager bij de Groningse Van der Molen Holding – schat dat 0800-autoschade op termijn tien tot twintig procent van deze markt moet kunnen pakken.
0800-autoschade is een initiatief van De Vos en zijn compagnon Kars Potze. Het hoofdkantoor en call center zijn gevestigd in Groningen, en er wordt samengewerkt met vijftig schadeherstelbedrijven, Primeline (zorgt voor financiering; onderdeel van de SNS reaal Groep), Europrotector (zorgt voor juridische bijstand), S.A.S. (zorgt voor regie over de berging) en VVSN (vervangend vervoer). Momenteel wordt op basis van onderzoek onder automobilisten vastgesteld hoe de marketing zal worden opgezet.
Zie www.0800autoschade.nl voor meer informatie.

*****
TOPCONGRES, 20 november, Nijkerk
Schrijf in via button ‘Crisis? Hoezo crisis?’ rechtsboven

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.