Vakbeurs Hardenberg groeit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het aantal exposanten groeide van 65 naar ca. honderd. De organisatie was bij monde van commercieel manager Hans Evers tevreden met de ontwikkeling van de beurs: “De eerste keer zet je hem op, de tweede keer zet je hem neer en de derde keer moet hij echt staan.” Dat betekent dat Autoprofessioneel ook volgend jaar wordt georganiseerd. “We willen dan alle vier onze hallen gebruiken, met in totaal een oppervlak van 15.000 m2.” Ter vergelijking: Autovak heeft dit najaar een oppervlak van 33.000 m2.
Naast Autoprofessioneel organiseert de Evenementenhal nog een tweede automotive vakbeurs: de trailer- en carrosseriebeurs. Deze wordt van 8 tot 10 november aanstaande gehouden, eveneens voor de tweede keer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Vakbeurs Hardenberg groeit | Automotive Online

Vakbeurs Hardenberg groeit

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het aantal exposanten groeide van 65 naar ca. honderd. De organisatie was bij monde van commercieel manager Hans Evers tevreden met de ontwikkeling van de beurs: “De eerste keer zet je hem op, de tweede keer zet je hem neer en de derde keer moet hij echt staan.” Dat betekent dat Autoprofessioneel ook volgend jaar wordt georganiseerd. “We willen dan alle vier onze hallen gebruiken, met in totaal een oppervlak van 15.000 m2.” Ter vergelijking: Autovak heeft dit najaar een oppervlak van 33.000 m2.
Naast Autoprofessioneel organiseert de Evenementenhal nog een tweede automotive vakbeurs: de trailer- en carrosseriebeurs. Deze wordt van 8 tot 10 november aanstaande gehouden, eveneens voor de tweede keer.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.