Van Heck verkoopt Bernardi

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bernardi is overgenomen exclusief een aantal onderdelen/accessoirelijnen (Remus, Kamei en Rud), waardoor vooral elektronica-activiteiten (voertuigvolg-, fleetmanagement- en anti-diefstalsystemen) overbleven. “De meer technische activiteiten, waarbij monteurs, reparatie en garantie een rol spelen, zijn overgenomen door De Bode, Van Heck heeft de grossiersartikelen gehouden”, aldus directeur Toon Nouwens van Bernardi. Nouwens gaat zich binnen De Bode Groep richten op de diverse ‘handelsactiviteiten’, terwijl De Bode het onroerend goed onder zijn hoede neemt.
Voor Van Heck behoorden de activiteiten van Bernardi – die in de loop der jaren steeds meer in de elektronica-hoek kwamen te liggen – niet langer tot de kernactiviteiten, aldus directeur Adriaan Roggeveen.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.