Overname PTC-bandenbedrijven door Hofka onzeker

Redactie Redactie
• Laatste update:

De bandenserviceketen van Stoof, met hoofdzetel in Woerden, zou voor Hofka de tweede aankoop van meerdere PTC-vestigingen binnen korte tijd zijn: een paar maanden geleden werden ook al de vestigingen van Sjaak Arns in Nijmegen en omgeving overgenomen. De kersverse directeur van Hofka Sampermans, Martijn Verhagen, zei dat het totaal aantal vestigingen van Hofka met de eventuele overname van PTC Stoof op veertig zou uitkomen. “Maar ons doel blijft door te groeien naar vijftig. Zoals het er nu naar uitziet, zijn er geen vestigingen van Hofka en Stoof die elkaar in de weg zitten, dus verwacht ik daar geen problemen. Bovendien vallen er geen ontslagen: de sociale zekerheid voor alle werknemers is gegarandeerd.”
Eind deze week doet de rechter uitspraak.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.