Vakgarage neemt `fabrieksgarantie` over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Van de drie trekt vooral de laatste, de Vaksupport autogarantie, de aandacht: die zou het Vakgarage mogelijk moeten maken nieuwe auto’s te verkopen en alle auto’s die in de fabrieksgarantie zitten te onderhouden. Sterker nog: Vakgarage doet er voor alle merken een jaar garantie bovenop.
Dit wordt mogelijk gemaakt door afspraken die zijn gemaakt met managementorganisatie BKPGroep, intermediair TTL Verzekeringen en gevolmachtigde Noviopolis.
Met Vaksupport hoopt Vakgarage de barrière van de fabrieksgaranties te hebben geslecht. Behalve de lagere onderhoudstarieven kan Vakgarage zijn klanten nu dus ook een soort ‘fabrieksgarantie’ aanbieden. Volgens Vakgarage zouden inmiddels enkele grote fleetowners hebben besloten hun vloot bij Vakgarage in onderhoud te brengen. In de Telegraaf wordt Budget Rent a Car als een van de klanten genoemd, maar volgens marketing en communicatiemanager Maureen Yntema zijn de gesprekken met Vakgarage nog in een oriënterend stadium. “We hebben vooral vanwege wachttijden wel behoefte aan alternatieven, maar als wij afspraken met Vakgarage maken, zou dat alleen naast de bestaande afspraken met de verschillende dealernetwerken zijn.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.