Evenementenhal in Belgische handen beland

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Evenementenhal was tot nu toe in handen van H2 Equity Partners, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders. Het bedrijf organiseert 78 evenementen per jaar, hoofdzakelijk b2b-vakbeurzen. Afgelopen jaar trokken deze 10 duizend exposanten en 600 duizend bezoekers in Hardenberg (eigendom), Gorinchem (eigendom) en Venray (gehuurd) in Nederland en Bad Salzuflen (gehuurd) in Duitsland. 

Artexis Easyfairs organiseert ruim 200 evenementen in negentien landen, beheert elf evenementenlocaties in de Benelux en telt circa 700 medewerkers. Voor het boekjaar 2016-2017 verwacht de groep een omzet van meer dan 167 miljoen euro te realiseren.

De afgelopen twee edities van de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs kampten met minder bezoekers en exposanten. Zo kozen veel bedrijven en bezoekers dit jaar voor de Equipvak in Vijfhuizen en was er overlap met evenementen als de Eisenwarenmesse in Keulen en de Autotechnica in Brussel.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.

Evenementenhal in Belgische handen beland | Automotive Online

Evenementenhal in Belgische handen beland

Paul van den Bogaard Paul van den Bogaard
• Laatste update:

Evenementenhal was tot nu toe in handen van H2 Equity Partners, ABN Amro Participaties en twee minderheidsaandeelhouders. Het bedrijf organiseert 78 evenementen per jaar, hoofdzakelijk b2b-vakbeurzen. Afgelopen jaar trokken deze 10 duizend exposanten en 600 duizend bezoekers in Hardenberg (eigendom), Gorinchem (eigendom) en Venray (gehuurd) in Nederland en Bad Salzuflen (gehuurd) in Duitsland. 

Artexis Easyfairs organiseert ruim 200 evenementen in negentien landen, beheert elf evenementenlocaties in de Benelux en telt circa 700 medewerkers. Voor het boekjaar 2016-2017 verwacht de groep een omzet van meer dan 167 miljoen euro te realiseren.

De afgelopen twee edities van de Autoprofessioneel en Schadeherstel Vakbeurs kampten met minder bezoekers en exposanten. Zo kozen veel bedrijven en bezoekers dit jaar voor de Equipvak in Vijfhuizen en was er overlap met evenementen als de Eisenwarenmesse in Keulen en de Autotechnica in Brussel.

Geplaatst in rubriek:
Paul van den Bogaard
Paul van den Bogaard

Paul ('77) werkt sinds 2011 bij Automotive en richt zich in het bijzonder op Automotive Werkplaats. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan klassiekers.