Bosch wordt hoofdleverancier Brezan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De toevoeging van Bosch past binnen onze strategie om per product meerdere alternatieven te bieden. Er gaat bij Brezan dus geen merk uit omdat Bosch er nu bijkomt”, zegt Partspoint-ceo Cor Baltus desgevraagd tegen Automotive.   

Brezan-moederbedrijf Partspoint Group en Bosch kwamen onlangs overeen om intensiever te gaan samenwerking in Nederland en België. Dit betekent onder meer dat een aantal Brezan-vestigingen wordt opgenomen in het First Supplier Netwerk van Bosch.

“Deze stap betekent een verdere uitbreiding van onze bestaande samenwerking met AD Benelux”, zegt Thierry Leblanc, managing director Bosch Aftermarket France and Benelux. “Het was niet meer dan normaal dat wij na de overname van AD Benelux door Partspoint Group met de volledige groep zouden samenwerken. Deze samenwerking is nu beklonken.”

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.

Bosch wordt hoofdleverancier Brezan | Automotive Online

Bosch wordt hoofdleverancier Brezan

Redactie Redactie
• Laatste update:

“De toevoeging van Bosch past binnen onze strategie om per product meerdere alternatieven te bieden. Er gaat bij Brezan dus geen merk uit omdat Bosch er nu bijkomt”, zegt Partspoint-ceo Cor Baltus desgevraagd tegen Automotive.   

Brezan-moederbedrijf Partspoint Group en Bosch kwamen onlangs overeen om intensiever te gaan samenwerking in Nederland en België. Dit betekent onder meer dat een aantal Brezan-vestigingen wordt opgenomen in het First Supplier Netwerk van Bosch.

“Deze stap betekent een verdere uitbreiding van onze bestaande samenwerking met AD Benelux”, zegt Thierry Leblanc, managing director Bosch Aftermarket France and Benelux. “Het was niet meer dan normaal dat wij na de overname van AD Benelux door Partspoint Group met de volledige groep zouden samenwerken. Deze samenwerking is nu beklonken.”

Lees meer op Automotive Werkplaats.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@mobilitymedia.nl, of bel 020-5800974.