Topmec: directe verhoging efficiency werkplaats (video)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Met deze app, die beschikbaar is voor zowel Apple als Android, kunnen monteurs tijdens hun werk via een tablet-computer alle benodigde technische en reparatie-informatie over de auto op kentekenniveau raadplegen. Daarbij kunnen ze ook direct aanvinken welke onderdelen er precies nodig zijn, zodat de werkplaatschef of werkvoorbereider die direct kan bestellen. Op het moment dat een werkorder wordt aangemaakt, heeft het hele bedrijf toegang tot de betreffende order.

Bekijk hieronder een film waarin de werking van Topmec nader wordt uitgelegd. 

 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.