Kwik-Fit terug in de Bijlmer

Redactie Redactie
• Laatste update:

De laatste jaren is er veel veranderd en verbeterd in de Bijlmermeer waardoor Kwik-Fit nu opnieuw een filiaal heeft geopend. Muriel Dalgliesh, lid van het dagelijks bestuur stadsdeel Zuidoost, was namens de gemeente Amsterdam aanwezig om samen met managing director Martin Post van Kwik-Fit Nederland de 182e vestiging van Kwik-Fit officieel te openen.

“We zijn ontzettend trots dat we Kwik-Fit terug mogen verwelkomen in de Bijlmermeer. Niet alleen voor de klanten van de autoserviceketen maar ook als plek waar jongeren verder opgeleid kunnen worden tot automonteur”, aldus Dalgliesh. 

Het is de elfde vestiging van Kwik-Fit in Amsterdam.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kwik-Fit terug in de Bijlmer | Automotive Online

Kwik-Fit terug in de Bijlmer

Redactie Redactie
• Laatste update:

De laatste jaren is er veel veranderd en verbeterd in de Bijlmermeer waardoor Kwik-Fit nu opnieuw een filiaal heeft geopend. Muriel Dalgliesh, lid van het dagelijks bestuur stadsdeel Zuidoost, was namens de gemeente Amsterdam aanwezig om samen met managing director Martin Post van Kwik-Fit Nederland de 182e vestiging van Kwik-Fit officieel te openen.

“We zijn ontzettend trots dat we Kwik-Fit terug mogen verwelkomen in de Bijlmermeer. Niet alleen voor de klanten van de autoserviceketen maar ook als plek waar jongeren verder opgeleid kunnen worden tot automonteur”, aldus Dalgliesh. 

Het is de elfde vestiging van Kwik-Fit in Amsterdam.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.