Mitsubishi lanceert Mijnmitsubishi.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 klanten om de lancering aan te kondigen. Op de site kunnen klanten zich registreren om vervolgens de eigen persoons- en autogegevens die bekend zijn bij de importeur, te controleren en aan te vullen.
Dat mensen dit niet voor niets doen, begrijpt de importeur ook wel: er zijn op de site diverse acties en aanbiedingen te vinden. Geregistreerden kunnen vanuit hun persoonlijke pagina brochures en proefritten aanvragen en ze zijn verzekerd van ondermeer apk-herinneringsberichten.
De site is gemaakt door Copernica Marketing Software; dit bedrijf houdt ook de database bij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mitsubishi lanceert Mijnmitsubishi.nl | Automotive Online

Mitsubishi lanceert Mijnmitsubishi.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

000 klanten om de lancering aan te kondigen. Op de site kunnen klanten zich registreren om vervolgens de eigen persoons- en autogegevens die bekend zijn bij de importeur, te controleren en aan te vullen.
Dat mensen dit niet voor niets doen, begrijpt de importeur ook wel: er zijn op de site diverse acties en aanbiedingen te vinden. Geregistreerden kunnen vanuit hun persoonlijke pagina brochures en proefritten aanvragen en ze zijn verzekerd van ondermeer apk-herinneringsberichten.
De site is gemaakt door Copernica Marketing Software; dit bedrijf houdt ook de database bij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.