Autoglaz breidt uit met zes vestigingen

Autoglaz • Autoglaz telt nu 62 vestigingen.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Thijs van de Kuit, Wessel van Nisselroy, Pascal van Nisselroy (eigenaar) en Bob Werensteyn (commercieel directeur Autoglaz Nederland). (Foto: Autoglaz)

Autoglaz voegt zes nieuwe vestigingen toe aan zijn netwerk. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De nieuwe vestigingen zijn geopend in Apeldoorn, Assen, Eindhoven, Emmen, Kampen en Venray. De ruitenschadeketen kent een periode van ‘sterke groei’, zo schrijft het bedrijf in het persbericht. ‘De samenwerking met de zeer ervaren commercieel directeur, Bob Werensteyn, werpt zijn vruchten af.’

“Ik ben bijzonder enthousiast over de toevoeging van maar liefst zes nieuwe vestigingen aan ons netwerk. Alle vestigingen zijn Bovag-gecertificeerd, Qualified en dragen het Groen Gedaan! keurmerk”, aldus Leo Smid, directeur van Autoglaz Nederland.

Autoglaz telt 62 vestigingen en is ook actief met een mobiele kalibratieservice zodat op locatie ruiten kunnen worden vervangen of gerepareerd.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.

Autoglaz breidt uit met zes vestigingen | Automotive Online

Autoglaz breidt uit met zes vestigingen

Autoglaz • Autoglaz telt nu 62 vestigingen.
Sander Van Vliet Sander Van Vliet
• Laatste update:
V.l.n.r. Thijs van de Kuit, Wessel van Nisselroy, Pascal van Nisselroy (eigenaar) en Bob Werensteyn (commercieel directeur Autoglaz Nederland). (Foto: Autoglaz)

Autoglaz voegt zes nieuwe vestigingen toe aan zijn netwerk. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

De nieuwe vestigingen zijn geopend in Apeldoorn, Assen, Eindhoven, Emmen, Kampen en Venray. De ruitenschadeketen kent een periode van ‘sterke groei’, zo schrijft het bedrijf in het persbericht. ‘De samenwerking met de zeer ervaren commercieel directeur, Bob Werensteyn, werpt zijn vruchten af.’

“Ik ben bijzonder enthousiast over de toevoeging van maar liefst zes nieuwe vestigingen aan ons netwerk. Alle vestigingen zijn Bovag-gecertificeerd, Qualified en dragen het Groen Gedaan! keurmerk”, aldus Leo Smid, directeur van Autoglaz Nederland.

Autoglaz telt 62 vestigingen en is ook actief met een mobiele kalibratieservice zodat op locatie ruiten kunnen worden vervangen of gerepareerd.

Geplaatst in rubriek:
Sander Van Vliet
Sander Van Vliet

Sander is vaste redacteur van Automotive en Fleet & Mobility. Na omzwervingen in de sportjournalistiek streek hij in 2023 neer op de Automotive-redactie. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met wielrennen, voetbal en goed eten.