Opel-kleinzoon Gunter Sachs pleegt zelfmoord

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • John Mulder

    Elke moeder had in de jaren zestig medelijden met Elinor van Opel, toen zij schoonmoeder werd van dat wilde mens van Bardot. Elinor moest toekijken hoe haar losbandige zoon Gunter in Las Vegas met de beroemde Franse actrice trouwde en met haar nauwelijks gelukkig was. Drie hele jaren lang. En wie had in de jaren zeventig geen medelijden met de arme vader van de nog veel wildere Christina von Opel? Zij moest in 1978 tien jaar de Franse cel in wegen drugssmokkel. Het werden er vijf en ze zat uiteindelijk nog geen twee. Wat hielp was dat Brigitte Bardot – daar is ze weer – de zaak bij president Giscard d’Enstaing kwam bepleiten. Wat niet hielp was dat de president z’n handen op de beroemdste aller dijen legde en vroeg wat Bardot dan voor hem kon betekenen…..