Kwik-Fit start Speedy-franchise

Redactie Redactie
• Laatste update:

De Speedy-formule is al operationeel in Frankrijk, België, Spanje en Turkije. Ook is de formule recent gestart in Bulgarije, Dubai, Hongarije en de Verenigde Arabische Emiraten.

Volgens de initiatiefnemers kunnen vrije garages, ex-dealers, dealers en dealergroepen door franchisenemer te worden profiteren van inkoopvoordeel op Europees niveau. Bovendien zorgt Speedy voor de marketing. Voorwaarde voor deelname is wel dat de deelnemende garages compleet auto-onderhoud aanbieden. De Speedy-formule richt zich ook op dealers die ‘shop-in-shop’ willen werken. De formule richt zich op particuliere klanten én zakelijke klanten.
Theo van Gammeren, directeur Automotive Investments: “Bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze unieke formule kunnen contact met ons opnemen om de individuele mogelijkheden te bekijken.”
Bonno van der Putten, algemeen directeur Kwik-Fit Europe: “Mede door de ontwikkelingen in de aftersalesmarkt, waarbij de Monti-regelgeving een prominente rol vervult, is besloten de Speedy-formule internationaal versneld uit te rollen. Nederland zal hierbij een belangrijke rol vervullen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.