Mijngrossier.nl levert revisiedelen van Rhenoy

Redactie Redactie
• Laatste update:

In het onderdelenbestelsysteem kunnen bedrijven een kenteken invoeren en door op de ‘Green’ button te klikken de beschikbare delen bekijken. Green is een concept van Rhenoy waarin het bedrijf hoofdzakelijk onderdelen aanbiedt die jong gebruikt of gereviseerd zijn.

In eerste instantie worden via Mijngrossier.nl alleen motorblokken en versnellingsbakken van Green aangeboden. Dat wordt later eventueel uitgebreid met andere delen.

“We willen via Mijngrossier.nl onze klanten een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Zo bieden we sinds kort ook carrosserie- en verlichtingsdelen aan vanuit onze samenwerking met Hartsant (Sator nam vorig jaar Hartsant over – red)”, vertelt Suzanne van Straten, manager marketing- en communicatie bij Van Heck. “We werken samen met Rhenoy omdat het bedrijf een compleet programma kan aanbieden met een duidelijke standaard. Bovendien is de gunstige prijs interessant voor onze klanten.”

Van Heck is exclusief partner van Rhenoy. “Het is de enige leverancier van nieuwe onderdelen die onze Green-delen mag leveren”, vertelt Nick van Kessel, directeur van Rhenoy. Rhenoy levert de onderdelen ook zelf.

Hij kan niet zeggen hoeveel hij via Mijngrossier.nl verwacht af te zetten, maar hij heeft er hoge verwachtingen van. “In deze tijden van economische krapte gaan steeds meer autobedrijven op zoek naar manieren om voordeliger aan hun onderdelen te komen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.