Faillissement voor occasionbedrijf Autoskala

Redactie Redactie
• Laatste update:

R. kwam recentelijk in het nieuws omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Onder het huis van zijn ouders, waar hij ook woont, werd een grootschalige wietkwekerij opgerold. Robbin R. is in afwachting van behandeling van deze zaak vrij. Hij houdt vol onschuldig te zijn en niets gemerkt te hebben van de wietteelt. 

Tonnen schuld
R. is eigenaar van onder meer Autoskala, dat in luxe occasions handelt en RR Minicars. Auto Zwaluw is het bedrijf dat feitelijk failliet werd verklaard. Volgens de curator heeft R. de bv-naam Autoskala eind juli veranderd in Auto Zwaluw. De schuld van het bedrijf bedraagt enkele tonnen, aldus de curator tegen het Dagblad van het Noorden.

R. laat aan de krant weten dat slechts een van zijn tien bv`s failliet is gegaan en dat de schuld slechts een paar duizend euro bedraagt. R. is een bekende ondernemer. Op 15-jarige leeftijd begon hij met de handel in minicars en verwierf daarmee landelijke bekendheid. De NOS maakte in 2009 het volgende item over zijn bedrijf.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Faillissement voor occasionbedrijf Autoskala | Automotive Online

Faillissement voor occasionbedrijf Autoskala

Redactie Redactie
• Laatste update:

R. kwam recentelijk in het nieuws omdat hij verdacht wordt van drugshandel. Onder het huis van zijn ouders, waar hij ook woont, werd een grootschalige wietkwekerij opgerold. Robbin R. is in afwachting van behandeling van deze zaak vrij. Hij houdt vol onschuldig te zijn en niets gemerkt te hebben van de wietteelt. 

Tonnen schuld
R. is eigenaar van onder meer Autoskala, dat in luxe occasions handelt en RR Minicars. Auto Zwaluw is het bedrijf dat feitelijk failliet werd verklaard. Volgens de curator heeft R. de bv-naam Autoskala eind juli veranderd in Auto Zwaluw. De schuld van het bedrijf bedraagt enkele tonnen, aldus de curator tegen het Dagblad van het Noorden.

R. laat aan de krant weten dat slechts een van zijn tien bv`s failliet is gegaan en dat de schuld slechts een paar duizend euro bedraagt. R. is een bekende ondernemer. Op 15-jarige leeftijd begon hij met de handel in minicars en verwierf daarmee landelijke bekendheid. De NOS maakte in 2009 het volgende item over zijn bedrijf.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.