Nieuwe directeur Van Zanten moet Bochane helpen professionaliseren

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Van Zanten (links) begon zijn carrière als automonteur (foto: Bochane)

Autobedrijf Bochane stelt per 1 oktober 2022 Huibert van Zanten aan als Aftersales Directeur. Hij volgt Patrick van der Pijl op, die zich nu volledig kan focussen op zijn rol als algemeen directeur Autobedrijven bij de Bochane Groep.

Van Zanten begon zijn carrière als automonteur, maar maakte al snel de overstap naar de VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep). Daar begon hij als magazijnchef en ging na bijna 26 jaar weg als directeur aftersales. De afgelopen jaren werkte Van Zanten als trainer/coach bij In Serious Business.

Patrick van der Pijl: “Wij zijn verheugd om de kennis en ervaring van Huibert toe te voegen aan het directieteam van Bochane. Het is weer een stap vooruit om het autobedrijf verder te professionaliseren zodat we ons klaarstomen voor de verdere groeiambitie die wij hebben.”

Begin dit jaar heeft Bochane Van Oort Truckrent overgenomen.

Nieuwe directeur Van Zanten moet Bochane helpen professionaliseren | Automotive Online

Nieuwe directeur Van Zanten moet Bochane helpen professionaliseren

Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Van Zanten (links) begon zijn carrière als automonteur (foto: Bochane)

Autobedrijf Bochane stelt per 1 oktober 2022 Huibert van Zanten aan als Aftersales Directeur. Hij volgt Patrick van der Pijl op, die zich nu volledig kan focussen op zijn rol als algemeen directeur Autobedrijven bij de Bochane Groep.

Van Zanten begon zijn carrière als automonteur, maar maakte al snel de overstap naar de VKV Groep (Van Kerkhof & Visscher Groep). Daar begon hij als magazijnchef en ging na bijna 26 jaar weg als directeur aftersales. De afgelopen jaren werkte Van Zanten als trainer/coach bij In Serious Business.

Patrick van der Pijl: “Wij zijn verheugd om de kennis en ervaring van Huibert toe te voegen aan het directieteam van Bochane. Het is weer een stap vooruit om het autobedrijf verder te professionaliseren zodat we ons klaarstomen voor de verdere groeiambitie die wij hebben.”

Begin dit jaar heeft Bochane Van Oort Truckrent overgenomen.