Han ten Broeke nieuwe voorzitter Bovag

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Han ten Broeke de nieuwe algemeen voorzitter van Bovag. (Foto: Bovag)

Han ten Broeke (51) is vandaag door de ledenraad benoemd tot algemeen voorzitter van Bovag voor een periode van vier jaar. Zo meldt de brancheorganisatie vandaag.

“Met Han ten Broeke haalt Bovag een daadkrachtige bestuurder in de gelederen. Hij is analytisch sterk, en in staat om mensen en meningen bij elkaar te brengen”, aldus Derk de Haas, die als waarnemend voorzitter werd aangesteld toen Bertho Eckhard in september vorig jaar aftrad,

Han ten Broeke zat twaalf jaar voor de VVD in de Tweede Kamer en startte in 2018 in de directie van het Haagse Centrum voor Strategische Studies. “Ik heb ongelooflijk veel zin om voor Bovag-ondernemers aan de slag te gaan. Door corona is Nederland bijna tot stilstand gekomen en wij willen niets liever dat Nederland weer rolt. Nu moet Bovag het verschil maken voo zijn leden en zorgen dat we hier beter uitkomen”, stelt Ten Broeke.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.

Han ten Broeke nieuwe voorzitter Bovag | Automotive Online

Han ten Broeke nieuwe voorzitter Bovag

Ivonne Vermeulen Ivonne Vermeulen
Han ten Broeke de nieuwe algemeen voorzitter van Bovag. (Foto: Bovag)

Han ten Broeke (51) is vandaag door de ledenraad benoemd tot algemeen voorzitter van Bovag voor een periode van vier jaar. Zo meldt de brancheorganisatie vandaag.

“Met Han ten Broeke haalt Bovag een daadkrachtige bestuurder in de gelederen. Hij is analytisch sterk, en in staat om mensen en meningen bij elkaar te brengen”, aldus Derk de Haas, die als waarnemend voorzitter werd aangesteld toen Bertho Eckhard in september vorig jaar aftrad,

Han ten Broeke zat twaalf jaar voor de VVD in de Tweede Kamer en startte in 2018 in de directie van het Haagse Centrum voor Strategische Studies. “Ik heb ongelooflijk veel zin om voor Bovag-ondernemers aan de slag te gaan. Door corona is Nederland bijna tot stilstand gekomen en wij willen niets liever dat Nederland weer rolt. Nu moet Bovag het verschil maken voo zijn leden en zorgen dat we hier beter uitkomen”, stelt Ten Broeke.

Geplaatst in rubriek:
Ivonne Vermeulen
Ivonne Vermeulen

Ivonne Vermeulen is redacteur bij Automotive, waar ze onder andere de portefeuilles Schade en Universele markt beheert.