Voormalige Pon-directeur in zonne-energie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leijten vertrok in 2012 bij Pon. Daarna is hij begonnen met het opzetten van Zelfstroom. Inmiddels heeft het bedrijf voldoende kapitaal vergaard, onder meer via investeerders en via crowdfundingsite greencrowd.nl, om te kunnen starten. Er werken inmiddels tien mensen bij het bedrijf. 

Het markt van het huren of kopen van zonnepanelen is een prijsvechtersmarkt. Zelfstroom denkt in te kunnen breken op de markt door een combinatie van producten te bieden. Zo kunnen consumenten hoogwaardige designzonnepanelen huren óf kopen met tien jaar opbrengstgarantie. De aanvullende groene stroom en gas levert Zelfstroom erbij tegen kostprijs. Klanten gaan direct tot 65% besparen op hun energierekening, aldus Zelfstroom.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Voormalige Pon-directeur in zonne-energie | Automotive Online

Voormalige Pon-directeur in zonne-energie

Redactie Redactie
• Laatste update:

Leijten vertrok in 2012 bij Pon. Daarna is hij begonnen met het opzetten van Zelfstroom. Inmiddels heeft het bedrijf voldoende kapitaal vergaard, onder meer via investeerders en via crowdfundingsite greencrowd.nl, om te kunnen starten. Er werken inmiddels tien mensen bij het bedrijf. 

Het markt van het huren of kopen van zonnepanelen is een prijsvechtersmarkt. Zelfstroom denkt in te kunnen breken op de markt door een combinatie van producten te bieden. Zo kunnen consumenten hoogwaardige designzonnepanelen huren óf kopen met tien jaar opbrengstgarantie. De aanvullende groene stroom en gas levert Zelfstroom erbij tegen kostprijs. Klanten gaan direct tot 65% besparen op hun energierekening, aldus Zelfstroom.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.