Samenwerking Motomedia en Routenet.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

Motomedia gaat alle advertising voor Routenet doen. Ook krijgt Routenet, onderdeel van Locatienet, een aantal nieuwe features op de site. Zo kunnen bezoekers door een koppeling met Zomoto.nl op kentekenniveau laten uitrekenen wat een ritje kost. Ook wordt er nieuws van de andere Motomedia-sites (zoals Autoblog.nl) gekoppeld aan Routenet-info.

“Dankzij de samenwerking met Routenet groeit ons bereik van 1,5 naar 3,4 miljoen unieke bezoekers”, stelt Motomedia-oprichter Marque Joosten. “Op Routenet komen ook de andere Motomedia sites te staan, waardoor we bezoekers alle mogelijke mobiliteitsinformatie kunnen bieden. Voor ons is dat dan ook een enorme groeikans omdat wij via ons netwerk een groot aantal automobilisten kunnen bereiken op zoek naar auto`s en autogerelateerde producten. Wij denken dat we door de samenwerking volgend jaar onze omzet kunnen verdubbelen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.