VWE introduceert slooppremiecalculator

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op www.berekenjeslooppremie.nl krijgen bezoekers door het invullen van het kenteken direct te zien of hun auto in aanmerking komt voor de landelijke sloopregeling en hoeveel premie ze dan ontvangen. Mensen die al een vervangende gebruikte auto op het oog hebben, kunnen aan de hand van dat kenteken ook controleren of deze aan de vereisten voldoet.

Om in aanmerking te komen voor de slooppremie spelen naast de leeftijd en brandstofsoort van de oude auto, onder andere ook de apk-vervaldatum en de tijd dat de eigenaar de auto op zijn naam heeft staan een rol.

Volgens VWE rijden er in Nederland 969.135 auto’s rond die voor de sloopregeling in aanmerking komen. Dat is 11 procent van het totale wagenpark.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

VWE introduceert slooppremiecalculator | Automotive Online

VWE introduceert slooppremiecalculator

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op www.berekenjeslooppremie.nl krijgen bezoekers door het invullen van het kenteken direct te zien of hun auto in aanmerking komt voor de landelijke sloopregeling en hoeveel premie ze dan ontvangen. Mensen die al een vervangende gebruikte auto op het oog hebben, kunnen aan de hand van dat kenteken ook controleren of deze aan de vereisten voldoet.

Om in aanmerking te komen voor de slooppremie spelen naast de leeftijd en brandstofsoort van de oude auto, onder andere ook de apk-vervaldatum en de tijd dat de eigenaar de auto op zijn naam heeft staan een rol.

Volgens VWE rijden er in Nederland 969.135 auto’s rond die voor de sloopregeling in aanmerking komen. Dat is 11 procent van het totale wagenpark.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.